Daisy Talens geeft klassieker nieuw jasje

daisy-kind-zonder-moederDaisy Talens geboren in 1984 te Alkmaar droomt van kleins af al om op het podium te staan. Daisy actief in het Showballet van Alkmaar wordt gevraagd te figureren in de clip “ Als je lacht” van Frank van Etten. In de gesprekken die volgden sprak ze over haar passie zingen. Frank hoorde het aan en kwam met het idee een duet met hem uit te brengen. “ De Tijd” heet het nummer en vertelt in het kort hoe Daisy zich destijds voelde.

 

Naast het duet schreef Frank ook “ Als de liefde over is” gevolgd door “ Ik voel & zie” . “ Het was het zetje wat ik nodig had om en sterkte mij dat ik de mensen wil laten genieten van mijn muziek.” En dat genieten doen de mensen want de bekendheid rond Daisy Talens wordt steeds groter en steeds vaker staat deze Noord Hollandse ergens in het land op het podium.

 

In de studio van Roy Otters nam ze de klassieker “ Een kind zonder moeder op” en deze is op single en via download verkrijgbaar. Een nummer welke voor haar sinds kort een heel andere betekenis heeft gekregen. Haar grootste fan steun en toeverlaat is onlangs overleden. De release van dit nummer is de start van een nieuwe periode in haar leven waarin ze weet dat haar moeder trots is op haar dochter en niets anders zou wensen dat ze nog meer mensen zou kunnen laten genieten van haar talent.