Crist Coppens brengt 2e cd Album uit getiteld “Stralend”

christ-c-stralendVolgens het woordenboek kunnen aan ‘stralend’ de volgende betekenissen worden gekoppeld: Prachtig mooi, glimmend en zeer blij. Volgens Crist Coppens allen termen die van toepassing zijn op zijn fonkelnieuwe album ‘Stralend’: “Prachtig mooi’, dat zijn mijn nieuwe liedjes, dat vind ik althans. ‘Glimmend’, staat voor het glans geven aan dit project en ‘Zeer blij’, wie zou dat niet zijn als je met vakmensen aan dit album hebt mogen werken”, aldus de zingende slager uit het Limburgse Horst.

 

In 2009 verscheen van de in Velhoven geboren Crist die opgroeide in een zeer muzikale familie, zijn eerste single: ‘Als de zon weer gaat schijnen’. Sindsdien groeide zijn bekendheid en leverde hij gezellige en vaak feestelijk getinte meezingers af als ‘Jouw donkere ogen’, ‘Ik geniet van elke dag’, ‘Geef me jou liefde’ terwijl onlangs ‘Heerlijke meid’ op single uitkwam.
Het zojuist verschenen tweede album van Crist kreeg dus ‘Stralend’ als titel mee. Het bevat 10 tracks waaronder de huidige single ‘Heerlijke Meid’, en verder ‘Zo is het leven’ een duet met Jack Raamsdonk, een speciaal voor Crist geproduceerde cover van Benny Neyman en uit het TV-programma De Muzikale Uitdaging (TV73) kwam het nummer ‘Zal ik jou de wereld laten zien’ dat binnen 3 uur is geschreven, gecomponeerd en geproduceerd. Tot slot is een heuse Party-Mix toegevoegd: “Deze is geproduceerd door Kees Tel en bevat drie liedjes van mijn eerste album ‘Liefde”, zo laat Crist Coppens weten die iedereen veel luistergenot toewenst met zijn nieuwe schijfje ‘Stralend’ dat via Rood Hit Blauw produkties op de markt is gekomen.

TRACKLIST: 01.Ik had een droom vannacht | 02.Jij laat me leven | 03.Jij denkt | 04.Heerlijke meid | 05.Straten van mijn stad | 06.Zal ik jou de wereld laten zien | 07.Jij en ik | 08.Ga niet weg van mij | 09.Zo is het leven (Duet met Jack van Raamsdonk) | 10.Party-mix
De CD ‘Stralend’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/albums/113058360