Clip bij “Wat ik bedoel¨, de nieuwe single van Joeri Plaizier.

joeri-plaizier-wat-ik-bedoel-voorkant-hoesNa het zeer positief ontvangen ´Hartslag´ ben ik, samen met mijn vaste producer Sjors van den Eerenbeemt, weer de studio ingedoken om een waardig opvolger op te nemen. Dit liedje kwam op mijn pad via een goede vriend van me, ik had meteen zin om er mee aan de slag te gaan. Het nummer is geschreven door John van der Ven en Waylon van der Heijden.

 

Het gehele liedje is met live band opgenomen en voor de clip zijn we naar Italië afgereisd. Bij mijn optredens in het land wordt hij al zeer goed ontvangen!´Joeri Plaizier is zes jaar actief in de muziek, waarvan de laatste 3 jaar beroepsmatig. 2016 was een geweldig jaar met vele optredens door het gehele land. Dit leiden tot een nominatie voor de Koos Alberts Awards en de Party Awards. Ook is Joeri de vaste huiszanger van La Bastille XL Amsterdam waar hij iedere donderdag zijn vaste avond heeft.

 

https://www.facebook.com/joeri.plaizier/