CHRISTIAN MALAN houdt het feest gaande.

christian-malan_jij-wilde-liever-vrij-zijnVoordat Christian Malan als zanger achter de microfoon plaatsneemt begint hij in het klein als DJ. Dit groeit later uit tot een heuse drive-in-show. Pas als hij ook in de grotere uitgaansgelegenheden van Brabant de mensen heeft vermaakt als DJ en daarnaast het geluid heeft verzorgd bij optredens van diverse artiesten, komt het zingen om de hoek kijken. Niet lang hierna al duikt hij de studio in om zijn eerste single op te nemen.

‘Volle maan’ krijgt direct lovende kritieken en Christian ’s carrièremove in de entertainmentwereld krijgt in de jaren die volgen verder gestalte met de release van diverse singles en talrijke optredens.

Inmiddels heeft de in 1971 in Raamsdonk geboren Christian de singles ´Volle maan´, ´Elke keer als jij me aan kijkt´, ´Ik geef nooit op´, ´Geniet van elke dag´ en ´Laten we feesten´ op zijn naam weten te zetten maar werd het ook weer eens tijd voor iets nieuws. Christian dook de studio in van André Kooiman in Raamsdonksveer voor zijn nieuwste plaat ´Jij wilde liever vrij zijn´. André Kooiman schreef, componeerde en produceerde de feestelijke meezinger met schlagerinvloeden en een hoog meezinggehalte voor Christian. Voor de goedlachse zanger die met zijn vorige single ´Laten we feesten´ terugkeerde naar het feestgenre, is ´Jij wilde liever vrij zijn´ een prima vervolg van zijn carrière. “Dit genre is precies waar mijn hart bij ligt”, zo laat de inwoner van Geertruidenberg weten.

‘Jij wilde vrij zijn’ van Christian Malan is vanaf vandaag te verkrijgen via de bekende downloadportals, daarnaast is track te streamen via HitsNL en Spotify en zal de fysieke single te koop zijn bij de betere speciaalzaak. Plug en promotie van deze plaat zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/JC Event/JC-Travel.