Boerenrock festival in Leek met o.a. Bökkers, Mooi Wark en Jannes.

boeren-rock-festivalLive muziek door verschillende bands en artiesten. Het eerste lustrum wordt a.s. zaterdag gevierd met een topbezetting aan artiesten als de Bökkers, het nieuwe Normaal zoals de Sallandse band veelal genoemd wordt door de rockliefhebbers, de populaire volkszanger Jannes, toprockband Mooi Wark, het populaire Veenkoloniale De Høksons en DJ Olaf. Een topbezetting dat garant staat voor een heerlijke uitgaansavond met voor elk wat wils!

‘Het eerste lustrum van de Grolsch Boeren Rock hebben we extra cachet willen geven door de liefhebbers een top line-up aan te bieden. Wij denken met dit programma wederom duizenden bezoekers een plezier te doen en gaan er vanuit weer uitverkocht te raken, net als de vorige keren’, zo vertelt organisator Jacob Veenema, directeur en mede-eigenaar van Sportcentrum Leek. ‘De welhaast meest aansprekende artiestenbezetting die mogelijk is momenteel, draagt er zorg voor dat de vele boerenrock liefhebbers in deze regio volop aan hun trekken komen op zaterdag 26 november. De laatste editie trok ruim 2500 toeschouwers en ik denk dat we hier ditmaal ruim over heen gaan’, aldus de succesvolle organisator, die ook uitkijkt naar de 26e november en van plan is ook zelf volop te genieten.

Inmiddels vaste gast is de populaire DJ Olaf. Als geen ander weet hij de overbruggingen tussen de groep optredens zo in te kleden dat het publiek met hem wegloopt. Inmiddels niet meer weg te denken tijdens de Grolsch Boeren Rock edities en vele andere feesten en partijen.

Zie voor alle uitgebreide informatie ook www.grolschboerenrock.nl.

Grolsch Boeren Rock 26 november, Sportcentrum Leek