BN-ers snappen er op los….

nilly-dans-snap-chatBilly Dans heeft zo’n 20-tal BN-ers weten te strikken om mee te werken aan zijn nieuwe videoclip genaamd Snapchat. Rapper, songwriter Billy Dans lanceert op deze manier zijn nieuwe single op ludieke wijze waarin hij een reeks uitéénlopende namen gevraagd heeft om, gefilmd met eigen telefoon, mee te werken aan de video.

 

Niemand minder dan Brace, Dave Roelvink, Yes R, Thomas Berge, Carlo Boszhard, Irene Moors, Juvat Westendorp GTST), Miro Kloosterman (GTST) Defano Holwijn, Emma Heesters , Dioni (BBrave), Kaj (BBrave) Samuel (BBrave), Ponkers, Julia van Bergen (winnares Junior songfestival), Thomas Zomaer, Sensi Lowe (voetbal int’l) Lex Gaarthuis (100%NL) en Duran werkten mee.

 

Bekijk de spraakmakende videoclip :

https://www.youtube.com/watch?v=tuukrXGk1Jg&feature=youtu.be

Naast eigen werk schrijft Billy Dans ook veel voor collega artiesten waaronder René Froger, Brace, Wolter Kroes, André Hazes jr. en Thomas Berge. De single Snapchat is vanaf nu te streamen en verkrijgbaar in Itunes