Blijft Gordon toch optreden?

gordon1879maritaGordon overweegt eenmaal per jaar te blijven optreden met het Metropole Orkest. Dit zei hij vanavond voorafgaand aan de eerste van zijn twee uitverkochte afscheidsconcerten in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.

”Misschien blijf ik jaarlijks een eenmalig concert geven met het Metropole Orkest”, zegt de artiest, die eerst de reacties wil afwachten van zijn publiek op zijn jubileumshows Gordon 25 jaar, compleet volmaakt het einde. ”Eerst maar eens bekijken hoe het loopt”, zegt de zanger, aldus op Nu.nl.

Met de shows in het Concertgebouw neemt Gordon maandag- en dinsdagavond afscheid van zijn publiek. Zijn carrière begon in 1991 met zijn grootste hit Kon ik maar even bij je zijn. Daarna volgden hits als Ik hou van jou en Ik bel je zomaar even op, Omdat ik van je hou en Het is zo weer voorbij. Naast zijn solocarrière trad Gordon op met Re-Play, De Toppers en LA The Voices.