Bianca Frieling’s hart slaat op hol

bianca-frielingToen in 1992 in huize Frieling de roze muisjes werden getoond had men niet kunnen bevatten dat vele jaren later Bianca Frieling een zangeres zou worden met vele fans. Zingen in bijzijn van anderen was niet haar ding alhoewel ze het wel leuk vond en deed ze het ook uitsluitend als ze alleen thuis was.

 

Lekker meebrullen met de Nederlandse hits .Vanaf haar 15e kreeg ze meer drang om toch ook te gaan zingen en ook het podium op te gaan.. Ze kwam op feestjes en in contact met artiesten en die hebben ervoor gezorgd dat het zangeres virus bij haar binnen kwam en niet meer weg ging. Toch heeft de rest van Nederland tot 2010 moeten wachten alvorens ze in vele huiskamers te horen was. De talentenshow van Radio NL die in dat jaar zoekende was naar de Prinses van het Levenslied was voor Bianca het podium om zich aan het grote publiek te tonen en niet zonder resultaat. Ze behaalde de finale en het gaf haar naast de roem ook veel media aandacht. Ook kwam aan iedere onzekerheid een einde want voor deze Gelderse zangeres stond vast zij wilde vaker het podium op om de mensen te entertainen. Vele optredens volgden en er verscheen een single “ Hey lieve schat” een nummer dat het goed deed bij de radiozenders en ook de bijbehorende clip stond in de toplijst van TV Oranje in dat jaar. Die “ lieve schat” vroeg en kreeg veel aandacht en het heeft 5 jaar geduurd alvorens Bianca opnieuw de studio indook voor het opnemen van een nieuwe single. Dave van Well is verantwoordelijk voor de Nederlandse tekst van “ Mijn hart slaat op hol” . Vanaf vandaag is de single officieel uit en verkrijgbaar via de diverse download portals en te horen via streaming sites als Deezer en Spotify. Ook de bijbehorende is vanaf nu te zien bij de diverse tv zenders en natuurlijk op facebook en You Tube.
Bianca Frieling zal met deze single vele nieuwe fans aan zich binden. Tijdens de live optredens heeft ze al veel succes met “ Mijn hart slaat op hol” en dat heeft haar nu al doen besluiten om zeker geen jaar te wachten voor een opvolger. Kortom Bianca Frieling een naam om te onthouden en zeker te volgen en dat kan via haar facebook.