“Het Beste van Johnny Valentino” op één album.

johnnyvalentinowebsitehetbestevanDoor de vraag van vele radiostations, maar zeker ook van de fans naar een echt Johnny Valentino album, is het nu dan eindelijk zover! 15 geweldige nummers waar je vrolijk van wordt, op kunt swingen, zingen, dansen, sjansen en huilen, maar ook effe lekker romantisch op kunt schuifelen. Van “Oh Carol” tot “Het gaat gebeuren”, ze staan er allemaal op.

 

Niet alleen bijna alle Johnny Valentino singles staan op deze mooie verzamelaar, maar ook enkele nieuwe en obscure versies. Release en promotie worden weer verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.nl en de plug door Dennis van der Kraan van Score Promotions.

Johnny Valentino, the singer from Rotterdam, rasentertainer, Mister Showbizz en Mister Las Vegas is al vele jaren een graag geziene gast in zowel het binnen als het buitenland, elk jaar met zijn befaamde zomertours langs de vele vakantieparken maar ook als presentator van de bekende Glamour Bingo’s.

De optredens van Johnny Valentino zijn sprankelend, een beetje over de top, maar vooral swingend en  altijd een feest der herkenning voor iedereen en daarom een veelgevraagde act op de Nederlandse en buitenlandse podia. Gezelligheid en een feestje bouwen staan voorop bij Johnny en hij is makkelijk op elk feest in te passen. Zijn repertoire bestaat uit Hollandse meezingers en Engelse meestampers. Gekleed in zijn over de top kostuums weet hij bij elke gelegenheid de boel weer op zijn kop te krijgen.

Johnny heeft een super repertoire om op elk Hollands feestje de mensen te laten genieten van zijn wervelende show. Alle hits waar u ooit op gedanst, gesjanst, gezongen, gesprongen, gehuild en gelachen heeft, komen voorbij.

Overal waar Valentino komt is het feest! Voor alle leeftijden, van Junior tot senior! Is het nu een bruiloft, bedrijfsfeest, bruine kroeg, feestzaal of voetbalkantine het maakt Johnny niet uit want de boel gaat op zijn kop. Wilt u niet dat het een megafeest wordt, dan heeft Johnny altijd zijn tranentrekkers repertoire nog, waar zelfs de grootse zuurpruim toch met een lach en een traan zit. Hij is werkelijk DE entertainer voor uw Party!