Alles draait om ‘Diesel adem’!

johnny-bolk-diesel-ademJohnny Bolk geniet nog steeds van elke rit in zijn truck, zeker als hij de kilometers kan vullen met goede muziek. Deze trucker in hart in nieren komt nu met een nieuwe single: ‘Diesel adem’ en die titel zegt genoeg.

Als zoon van een Almelose transportondernemer rijdt Johnny heel Europa rond, meezingend met de liedjes van grootheden als Henk Wijngaard. Zijn vele kilometers op de weg met muziek als enige afleiding en de goede reacties op zijn stem tijdens kleine optredens, waren voor de enthousiaste trucker de aanleiding om zelf ook echt muziek te gaan maken. De eerste singles werden goed ontvangen. Johnny zingt gepassioneerd over het mooiste beroep in de wereld en de vrijheid van de weg. Iets wat elke chauffeur kan beamen.

Single ‘Diesel adem’ is de voorloper van het album ‘Convoi Exceptionnel’ die ook in november uitkomt.