Albumpresentatie Henny Thijssen tijdens Reünie televisieprogramma Bloed, Zweet & Tranen 2 in Enschede

hennyzingtvoorkantZondag 20 november zal de albumpresentatie van Henny Thijssen Zingt plaats vinden. Presentatie is in handen van Dave Heijnerman supervisor van het programma Bloed, Zweet & Tranen. Dit unieke album brengt Henny Thijssen een ode aan artiesten en liedjes die hij bewondert.

 

Bloed, Zweet & Tranen seizoen 2 was een populair televisieprogramma van SBS6. Deelnemers van dit programma komen voor de reünie 20 november bijeen om op te treden in ’t Bölke vanaf 15.00 uur te Enschede. Er zijn voor deze dag helaas maar 500 kaarten beschikbaar en de voorverkoop is reeds begonnen.

Artiesten die gaan optreden zijn: Driekes (winnaar van Bloed, Zweet & Tranen 2), Gino Fey, Mario Mulder, Roma Mirando, Judith Peters, Ernest van Hartingsveldt, Sylvia Corpiér, La Sonrisa en Henny Thijssen. Presentatie is in handen van Willie Oosterhuis. Zij zullen nummers van het programma en eigen werk ten gehore brengen.

Meer informatie of kaarten op www.hennythijssen.nl

 Kaarten verkrijgbaar bij de volgende adressen:
– Inktnavulcentrum, Heutinkstraat 38, Enschede
– Condoomshop ’t Hofje, Hofstraat 1, Enschede
– Mitra Slijterij, Noorderhagen 71, Enschede
– Of bel: 0654175115