Niet 3 maar 2 DJ’s en een poes in het Glazen huis dit jaar.

serious-request-2016-1-_cropped-81-671-473-81-1-shrinkcentercrop-jdcxfceFrank van der Lende en Domien Verschuuren moeten het dit jaar met z’n tweetjes zien te rooien in het Glazen Huis. Ze krijgen wel hulp van een poes en speciale nachtgasten. Normaal gesproken zitten er drie dj’s in het huis, maar nu moeten de nachtgasten (dat moeten bijna wel collega dj’s zijn) ook flink aan de bak willen Frank van der Lende en Domien Verschuuren aan hun schoonheidsslaapje toekomen.

 

Frank en Domien gaan een week lang plaatjes draaien en niet eten voor het goede doel. De enige bewoner die wel mag eten in het huis is dus een kat, maar hoe die heet en van wie ie is, dat blijft voorlopig nog even onbekend.

Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor kinderen die sterven aan longontsteking: een stille ramp die jaarlijks 900.000 kinderen het leven kost. Het Glazen Huis staat dit jaar van zondag 18 tot en met zaterdag 24 december 2016 in Breda. In 2015 bracht de actie ruim 8 miljoen euro op.

 

 

 

bron en foto 3FM Serious Request