‘Zonder ’n cent ben je geboren” nieuwe single ROY HOFFMAN

royhoffman_zncbjgHet is alweer de derde single van deze energieke en jonge symphatieke zanger uit Apeldoorn. Deze single is gelanceerd tijdens de eerste Releaseparty van Roy, welke totaal uitverkocht was, en waar collega artiesten acte de présence gaven. Er wordt met het team rondom Roy Hoffman, het succesvolle schrijvers en producers duo Emile Hartkamp & Norus Padidar, langzaam gebouwd naar een eigen sound en repertoire keuze om zo een plekje te veroveren in het al zo drukke Nederlandstalige Muziek Landschap.

 

Met deze single, opbouwend – herkenbaar maar ook uniek in zijn soort, kan dat plekje maar zo veroverd worden. Het opvallende stemgeluid en zijn open, frisse en leuke verschijning maken deze single van roy Hoffman,  tot een echte kanshebber in  voor complete aandacht.   Van radio tot kroeg, en van huiskamer tot ieder feestje.

 

Promotie:    Dennis van der Kraan – Score Promotions