Zanger Dean Saunders opent tattooshop in Enschede

deansaundersmarita130Hij werd bekend door het winnen van het televisieprogramma Popstars in 2011: Dean Saunders. de zingende tatoeëerder opent binnenkort een tattooshop in Enschede onder de naam Tattoo Saunders & Soelz Enschede. Saunders is zelf niet alleen bekend door zijn zangkwaliteiten, maar ook van zijn tatoeages. Hij heeft tattooshops in Hoorn, Beverwijk Tiel en Zevenaar.

 

Op Facebook kondigt hij zijn komst naar Enschede aan.

Niet alleen Dean Saunders is bekend van tatoeages en een talentenjacht. Ook zijn broer Ben Saunders won een talententjacht en kijkt niet op een tatoeage meer of minder. Ben Saunders won de eerste editie van The Voice of Holland.

Waar de tattooshop in Enschede gevestigd wordt, is nog niet bekend. Ook is niet bekend of Saunders zelf zal tatoeages zal gaan zetten.

RTV OOST