Winnie, na 3 jaar uit de roulatie te zijn geweest, terug met een echt levenslied

winnie-ik-dachtBijna 3 jaar is Winnie i.v.m. privé omstandigheden uit de roulatie geweest. Die zware periode heeft hij inmiddels afgesloten en ziet de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet. Lichamelijk voelt de uit Utrecht afkomstige volkszanger zich ook een stuk beter. Dankzij een maagverkleining heeft hij nu een gezond gewicht. Van de 145 kilo is er nog maar 89 kilo over.

 

Een groot aantal mensen ‘uit het vak’ herkennen hem bijna niet meer. Dat bleek afgelopen week tijdens een meeting waarbij veel mensen uit de muziekwereld elkaar troffen.

‘Het is een tijdje minder geweest, maar we zijn weer druk bezig om terug te komen.  M’n nieuwe single’ ‘k dacht dat je meer was dan ’n vriend’ is daar een voorbode van.  Het is een echt levenslied. Ik had al heel lang de wens om samen te weken met Emile Hartkamp, maar dat kwam er nooit van. Ik belde hem op en vroeg of hij mij wilde helpen om terug te komen. Hij begrijpt  wat de mensen willen horen. Er werd een afspraak gepland en binnen anderhalve week was alles rond’, laat Winnie weten.

Omdat Winnie in z’n hart een volkszanger is van het levenslied vroeg hij Emile om advies. Volgens Emile past de nieuwe single prima bij hem en steunt een groot publiek die keuze. Iedereen kan volgens de tekstschrijver op z’n eigen manier succes hebben. Winnie heeft de stem ervoor en heeft genoeg levenservaring om levensliedjes te kunnen zingen. Emile geeft als voorbeelden Frans Bauer en Grad Damen……die kunnen dat ook.

De komende tijd zal Winnie regelmatig op bezoek gaan bij de Goldstar Studio van Emile Hartkamp en Norus Padidar. Ze zijn al druk bezig met nieuw repertoire. ‘Ik ben blij dat ik deze kans krijg. We gaan zorgen dat er weer structuur in m’n leven komt. Ook Lukassen Producties heeft er vertrouwen in. Binnen afzienbare tijd zal Winnie gewoon weer op de posters staan van het Mega Piraten Festijn en tal van andere evenementen.

 

De clip wordt binnenkort opgenomen.