Wegens succes: extra Holland Zingt Hazes-concert!

holland-zingt-hazes-2017Voor het 5e jaar keert Holland Zingt Hazes terug en wordt de Ziggo Dome in Amsterdam opnieuw omgedoopt tot de grootste kroeg van Nederland! Deze jubileumeditie belooft onvergetelijk te worden. Door middel van state-of-the-art Hologram technieken wordt de levensechte illusie gewekt dat André Hazes voor even zelf op het podium van de Ziggo Dome staat. De tickets voor zaterdag 25 zijn uitverkocht!

 

Vanwege de grote vraag zal er een extra concert plaatsvinden op zaterdag 18 maart. Daarnaast zijn er voor donderdag 23 maart en vrijdag 24 maart nog wel 1e rang tickets beschikbaar.
Wil je dit heerlijke meezingfeest met alle grote Hazes-hits en een scala aan bekende artiesten zoals André Hazes jr., Roxeanne Hazes, Jeroen van der Boom, Edsilia Rombley, Xander de Buisonjé en Willeke Alberti in de grootste kroeg van Nederland niet missen? Boek dan nu je tickets op www.hollandzingthazes.nl om zeker te zijn van de beste plaatsen op zaterdag 18 maart, donderdag 23 maart of vrijdag 24 maart.