VROLIJKE NOOT VAN ZANGERES MARLANE IN “LACH EN LEEF”.

marlane-lach-en-leef-hoes-voorzijdeGlimlachen roept meestal een positief gevoel op bij mensen waar je tegen lacht. Het is een uiting van blijdschap, opluchting en kan verzachtend werken bij spanning. Belgisch onderzoek heeft uitgewezen dat we gemiddeld 20x per dag glimlachen of luid lachen. Lachen doet goed, ontspant lichaam en geest, en geeft een bevrijdend gevoel.

Reden genoeg voor de goedlachse zangeres Marlane om de lach centraal te stellen in een lied. ”Lach en Leef” is de titel van haar nieuwe single”. De muziek is van Miahel Hercog en de tekst is geschreven door Stan van den Dobbelsteen en Marlane.

Op een heerlijk Latin ritme zingt Marlane over problemen die er niet hoeven te zijn. “Je moet het jezelf niet moeilijker maken dan nodig is. Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen”, aldus de zangeres.