Vinzzent geniet van ‘Alle Kleine Dingen’

vinzzent-alle-kleine-dingenVinzzent komt aanstaande Vrijdag met zijn nieuwe single ‘Alle Kleine Dingen’. Samen met Jaap Kwakman en Jan Dulles (3JS) schreef hij het nummer wat resulteerde in een ontzettend leuke samenwerking. De laatste maanden stonden vooral in het teken van de komst van zijn zoontje Vince waardoor hij letterlijk en figuurlijk genoot van alle kleine dingen.

 

Het is een enorme verrijking en een nieuwe fase in zijn leven. ‘Alle Kleine Dingen’ is het startpunt van een aantal mooie plannen voor het komende jaar. De videoclip werd opgenomen in Amsterdam waar Vinzzent fietsend met zijn ‘geliefde’ in onze hoofdstad geniet van alle kleine dingen met wat moderne Turks Fruit momentjes. De single is vanaf aanstaande vrijdag 21 oktober te vinden op alle legale download & streaming portals.