Tina Rosita brengt ‘Neem mij nog een keer in je armen’ als single uit

tina-rosita-neem-mijTina Rosita is een ervaren Belgische zangeres die haar carrière begon via haar ontdekker Will Tura.  Er volgden samenwerkingen met bekende producers en arrangeurs en samen hadden zij vele hits. Zo  werkte zij al samen met Nico Gomez, Johnny Hoes, Johnny Blenco, R. Schreijenberg en M. Hartkamp en Maria Louisa de Kind, maar ook met de arrangeurs John Van De Ven, Jack Verburg, Martijn de Haeck en Frank Ferrari.

Dit resulteerde in een mooie erelijst:
– 58 singles, 4 lp’s en 14 cd’s
– 21 noteringen in de Vlaamse Top Tien
– 38 tv-optredens in Nederland, België, Spanje en Duitsland
– verschillende nummer 1 noteringen in de clipparade van TV Oranje.

Ook tourde ze drie jaar lang met Koos Alberts door de theaters in Nederland. In Spanje was ze regelmatig live te horen in een groot vakantiepark en ook in Nederland en België presenteerde ze talloze live-shows waar zij samen te horen was met haar muzikale collega’s.
Haar agenda staat de komende maanden alweer bomvol leuke optredens in zowel Nederland als België.

Eind 2013 bracht Tina Rosita de single ‘Rozen uit het Zuiden’ uit en dit nummer was op talloze radiostations te horen. In 2015 volgde ‘Stel me nu geen vragen’, waarbij haar vaste tekstschrijfster Maria Louisa de Kind het nummer ‘A man without love’ van Engelbert Humperdinck van een mooie Nederlandstalige tekst voorzag. Daarna volgden ‘Duizend keer aan jou gedacht’ en ‘Bij alles wat ik doe’. Ook met medewerking van een koor en trompettist, die deze singles tot pareltjes maken.

Haar nieuwe single is wederom een dubbele single met het echte levenslied ‘Neem mij nog een keer in je armen’ en het vrolijke Duitstalige nummer ‘Du bist mein Gummibeerli’.
De A-kant van deze single ‘Neem mij nog een keer in je armen’ is geschreven door Aad Klaris en is bekend van de eerder dit jaar overleden Nederlandse zangeres Renée de Haan.