THEATERSHOW RUBY VAN URK.

ruby-van-urk-theatershowEn dan word je 40… De Noordwijkse zangeres Ruby van Urk zag het al een paar jaar aankomen en wil dit bijzondere jubeljaar niet onopgemerkt voorbij laten gaan. 40, dat moet gevierd worden! Hoe? Ruby weet het wel! Met een jubileum-theatershow vol muziek, verhalen, foto’s en herinneringen over alles wat het pad naar de 40 ons zoal brengt.

Ruby zingt op eigen wijze met haar prachtige stem liedjes over vriendschap,  Noordwijk,  liefdesgeluk en liefdesverdriet,  over moeder worden en kind zijn. Het wordt een feest van muzikale herkenning rond liedjes met een lach en een snik. Want zijn we niet allemaal op weg naar de 40 of verder..?
Ruby van Urk is natuurlijk al lang geen onbekende meer. Als lid van ‘De Meiden’, maar ook solo, weet ze de laatste tijd zeer succesvolle singles te scoren met liedjes zoals “Kleur De Dag” en “Neem Me Mee”. “Zingen is mijn grote passie. Zodra ik op het podium sta, heb ik het gevoel dat ik thuis ben. Dit is hetgeen waarvoor ik geboren ben om te doen. Muziek verbindt mensen. Als de ambiance en de energie kloppen, krijg ik als artiest vleugels, en het publiek vliegt met me mee. Dan kunnen we samen alle kanten op” aldus ras-artieste Ruby. Naast haar werkzaamheden als zang pedagoge is Ruby dan ook een veelgevraagde artiest en stond zij al op vele grote evenementen. Ze deed menig voorprogramma van diverse grote artiesten en heeft opgetreden met o.a. DJ José, Haddaway, The Frogettes, Cor Bakker en het Metropole Orkest.
ruby-van-urk-theatershowOp donderdag 24 november a.s. zal Ruby met haar voorstelling “De Weg Naar 40” te zien zijn in Theater De Muze in Noordwijk. Voor meer informatie en kaartverkoop kijk op http://www.demuzenoordwijk.nl/movies/157/17/ruby_van_urk-de_weg_naar_40