Ben Steneker, Carmen en Karel v.d. Kate in Haaksbergen.

ben-en-carmen-en-karel-v-d-kate-2016Ben Steneker mocht enkele weken geleden in Amerika de LIVING LEGEND AWARD in ontvangst nemen in verband met zijn 60 jarige inzet voor Countrymusic in Europa en de USA. Om deze eer met fans, vrienden en bekenden te vieren en delen is er dankzij een aantal sponsoren een voorstelling in Theater De Kappen in Haaksbergen op zondagmiddag 23 oktober vanaf 14.30 uur.
Er zal worden opgetreden door Ben en Carmen Steneker en als speciale gast is van de partij de bekende Haaksbergse conferencier Karel van de Kate die zeker zal zorgen voor de vrolijke noot.
Karel heeft voor deze gezellige middag zijn conferences aangepast in Amerikaanse stijl. Ben & Carmen zijn regelmatig te zien op Sky TV in Engeland en Ierland en zijn vaak in deze landen voor optredens in de bekende Phil Mack Country Shows.

Ben was support act van Johnny Cash in Ahoy in 1984 en deelde podia met b.v. Lynn Anderson (Rosegarden), Billie Jo Spears (Blanket on the ground), Freddy Fender en de Bellamy Brothers.
In landen als Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Duitsland zijn nog regelmatig songs van Ben Steneker via de radiostations te beluisteren. Carmen was vier keer met haar vader in Amerika voor optredens op grote Festivals in o.a. Missouri Valley en LeMars, Iowa.
Met vader Ben maakte ze 5 duetten CD’s en DVD’s en over opvolgers wordt inmiddels onderhandeld met de platenmaatschappij. Karel van de Kate is momenteel vaste tafelgast bij Ziezozaterdag van RTV Oost. In het verleden werd hij bekend door shows als Humor oet Hoksebarge en de Tukker Revue.
AFTER PARTY
Voor de After Party in de foyer zorgt de sympathieke zanger met de warme stem,  Gerard Bierman. In het hoge Noorden is hij geliefd en zeer bekend bij het Countrypubliek. Hij maakte deel uit van diverse Allround Bands maar zijn hart ligt toch bij de countrymuziek. Op bijna elk Countryfestival is hij nu te beluisteren en hij is druk met de opnamen voor zijn eerste album.   Het belooft een gezellige middag te worden in vooral ongedwongen sfeer.
Kaarten à € 12,50 kan men reserveren via www.dekappen.nl  of dagelijks tot 12 uur via 053-5730250 De zaal is op 23 oktober geopend vanaf 14.– uur.