Stef Ekkel moet optreden annuleren vanwege stemproblemen.

stef-ekkel-muziek-is-mijn-leven-500x500Zanger Stef Ekkel heeft zijn optreden voor vandaag tijdens Kraanpop moeten annuleren wegens stemproblemen. Door de grote hit ‘Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist’ samen met RenĂ© Karst, hebben de zangers ontzettend veel optredens gehad. Met een verkoudheid afgelopen week en toch optredens gedaan de afgelopen dagen, is nu de oorzaak dat de stem Stef in de steek heeft gelaten.

 

Stef; “Al voor het weekend had ik een fikse verkoudheid opgelopen, maar ben toch gewoon gaan optreden in de hoop dat ik weer wat zou opknappen. Met veel pijn en moeite heb ik de optredens vrijdag en zaterdag doorstaan met het gevolg dat mijn stem mij nu in de steek laat. Ik vind het echt ontzettend jammer en baal er enorm van, maar gelukkig zal niemand minder dan Vinzzent mij vandaag vervangen. Ik wens iedereen een fantastische feest vanmiddag en hoop er de volgende keer alsnog bij te kunnen zijn. “