Sandra Timmerman verrast met levenslied!

sandra-timmerman-ik-moet-jeZangeres Sandra Timmerman verrast met eerste eigen levenslied ‘Ik moet je laten gaan’. Levensliedschrijver Henny Thijssen schreef een prachtig lied voor de dochter van het legendarische duo Gert & Hermien. ‘Na een jarenlange muzikale ontdekkingstocht en mooie ervaringen was het eigenlijk een idee van mijn kinderen om een Nederlandstalige single uit te brengen. Sandra presenteerde haar single tijdens de jubileumshow van Henk Wijngaard vorige week in Geesteren. 

 

De reacties zijn nu al overweldigend. ‘Ik kwam voor Henk, maar de combinatie van haar stem, het lied en de videoclip in de achtergrond. Er rolde gewoon een traan over mijn wang’ bekent een zichtbaar geëmotioneerde Henk Wijngaard-fan.

“Wat betreft mijn boek: het zal t.z.t. verschijnen, zodra het wat “rustiger is”. Alles op z’n tijd.” meldt de kersverse levensliedzangeres op haar facebook.