’s Nachts als niemand ‘t ziet……

jettie-pallettie-snachts-als-niemand-t-zietNa “ Ik ben Jettie !” waarmee Jettie Pallettie zich opnieuw introduceerde onder haar eigen platenlabel JP Productions is de opvolger weer een feest van jewelste ! Terwijl de blaadjes van de bomen vallen en iedereen in de herfstdip schiet weet zij van haar dip weer een party te maken. Met “ ’s Nachts als niemand ’t ziet “ bouwt zij de treurwilgen weer om tot een echte meezinger.
Het knotsgekke Feestfenomeen geeft er haar welbekende Jettie Pallettie draai aan waarmee zij weer een ieder op de tafels krijgt. Zo gaat zij met deze single de herfstdip te lijf en de virussen die in deze tijd op de loer liggen worden door haar omgezet in het Jettie Pallettie virus. Hiermee blijft zij de harten veroveren van haar publiek. Het publiek dat haar in de armen sluit en waardeert omdat Jettie Pallettie een vakvrouw is die het publiek geeft waar het voor komt

“ ’s Nachts als niemand het ziet” werd door haarzelf en Waylon van der Heijden geschreven en geproduceerd.
Een combinatie waarbij kwaliteit en een hoog feestgehalte zich vermengen met als resultaat een nummer waar de tent weer mee op zijn kop gaat.

“ ’s Nachts als niemand ’t ziet ” staat weer garant voor 100% Feestplezier !!