Reünie televisieprogramma Bloed, Zweet & Tranen 2 in Enschede

Bloed, Zweet & Tranen seizoen 2 was een populair televisieprogramma van SBS6. Deelnemers van dit programma komen voor de reünie 20 november bijeen om op te treden in ’t Bölke te Enschede. Het idee is ontstaan tijdens het televisieprogramma. Artiesten wilden na het programma elkaar nog eens treffen en met elkaar optreden.

 

Dit omdat ze veel plezier samen hebben gehad tijdens de opnames. Hier is het idee geboren om een reünie van Bloed, Zweet & Tranen 2 te organiseren. Henny Thijssen heeft hier het voortouw in genomen. Op zondag 20 november zal dit plaats vinden in ’t Bölke vanaf 15.00 uur. Er zijn voor deze avond helaas maar 500 kaarten beschikbaar en de voorverkoop is reeds begonnen.

Artiesten die gaan optreden zijn: Driekes (winnaar van Bloed, Zweet & Tranen 2), Jeffrey Heesen, Gino Fey, Mario Mulder, Mike Peterson, Roma Mirando, Judith Peters, Leo Nardell, Ernest van Hartingsveldt, Dave Heijnerman en Henny Thijssen. Presentatie is in handen van Willie Oosterhuis. Zij zullen nummers van het programma en eigen werk ten gehore brengen.

Meer informatie of kaarten op www.hennythijssen.nl

 Kaarten verkrijgbaar bij de volgende adressen:
– Inktnavulcentrum, Heutinkstraat 38, Enschede
– Condoomshop ’t Hofje, Hofstraat 1, Enschede
– Mitra Slijterij, Noorderhagen 71, Enschede
– Of bel: 0654175115