RELEASE 2CD en DVD ‘TINO MARTIN, LIVE IN DE HMH’

tino-martin-hoes-album-dubbel-cdOp 28 mei van dit jaar stond TINO MARTIN in een uitverkochte Heineken Music Hall. Van dit uitbundige spektakel werden audio en video opnamen gemaakt, waarnaar de fans maandenlang hebben uitgekeken. Vandaag verschijnt de dubbel CD die 22 liedjes bevat, waaronder uiteraard de grote TINO MARTIN hits, maar ook het prachtige duet met concertgaste Glennis Grace en een Andre Hazes medley.

 

De verrassende openingssong van het concert ‘Later Als ik Groter Ben’ van Bløf zal, ter promotie van het album, als single worden uitgebracht. Dit nummer geniet grote bekendheid maar is nooit eerder als single verschenen.

Naast een mooi cadeau voor de mensen die erbij waren of voor de mensen die het concert hebben gemist, zal dit live album zonder enige twijfel ook op veel bijval kunnen rekenen in de Nederlandse horecagelegenheden. Zij kunnen met dit album een ruim aantal ‘grote meezingers voor in de kroeg’ aan hun playlist toevoegen! Op vrijdag 9 december verschijnt de LIVE DVD (tevens in Blu Ray) met prachtige beelden van dit gedenkwaardige concert.

Maandag 28 november, voorafgaand aan de DVD release, zal er een perspresentatie plaatsvinden met aldaar een voorvertoning én de bekendmaking van de plannen voor 2017 met Tino Martin.