Peter Dons viert 12½ jarig jubileum met nieuwe single, album en theatershow!

peterdonsgeloofhoopeneenheleboelliefdewebsite-1In september van dit jaar was het precies 12½ jaar geleden dat Peter Dons officieel is begonnen om van zingen zijn beroep te maken! 15 oktober 2016 viert hij dit heugelijke feit met een schitterende jubileumshow in Theater Zuidplein te Rotterdam.

“Geloof, Hoop en een heleboel Liefde”, is de titel van zijn nieuwe album die in 2017 in release zal gaan en alle 14 liedjes zijn geproduceerd door Peter van Leerdam in de High Waves studio te Maasland. Peter van Leerdam is samen met Peter Dons tevens verantwoordelijk voor de composities en teksten van enkele liedjes op het album. De mastering is verzorgt door Ocki Klootwijk van de Rock Town studio in Rotterdam. Ernst Klip is verantwoordelijk voor de prachtige coverfoto evenals de overige foto’s van het album.

“De 14 liedjes die op dit album staan hebben allemaal te maken met geloof, hoop en liefde, met teksten die een ieder op zichzelf zou kunnen vertalen. Het album bevat naast enkele zelf geschreven liedjes, ook covers en liedjes die speciaal voor mij zijn geschreven waaronder een duet samen met Saskia Dian (Voice of Holland). Met de jubileumshow van 15 oktober a.s. en het uitbrengen van het nieuwe album, staat er een hoop te gebeuren en de spanning stijgt met de dag” aldus Peter.

De gelijknamige single “Geloof, Hoop en een heleboel Liefde” wordt begeleid door een prachtige, sfeervolle videoclip die weer geproduceerd is door JvD-Video uit Vlaardingen. Zowel de cd-persing- als de digitale promotie zijn weer in handen van Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.nl.