Opnieuw een fanclub voor Chris de Roo

chris-de-roo-fanclubfotoOnlangs is Chris de Roo met een bus vol fans afgereisd naar het reality-tv programma Utopia, omdat het programma 1000 dagen bestond. Tijdens de busreis naar Utopia bleek dat Chris  volop fans heeft. Helaas was er geen fanclub meer, deze is jaren geleden van het een op het andere moment door omstandigheden gestopt. Al tijdens de reis bleken fans behoefte te hebben aan een fanclub.

Deze Emmense spontane, enthousiaste, sympathieke, altijd vrolijke, maar vooral lieve zanger, die altijd tijd neemt voor zijn fans, verdiend een fanclub.

 

Een viertal fans vormde de Chris de Roo Fanclub  bestuur ,en de fanclub was geboren. Binnen korte tijd heeft een van de bestuursleden een website gemaakt en deze online gezet. Op de site kan men zich aanmelden voor de fanclub, nieuws lezen rondom Chris de Roo, volop genieten van de muziek van Chris de Roo, maar ook foto’s van Chris en zijn fans zijn op de site te zien.
www.chrisderoo-fanclub.nl
Het bestuur bestaat uit , Voorzitter: Mia Barenkamp, redactie en site, Francisca Kuiper, Penningmeester, Kelia Uchoa, Secretaris Margriet Haak, en algemeen bestuurlid Chris zelf. Als lid van de fanclub profiteer je van vele voordelen, waaronder het Fanclubblad, korting voor optredens van Chris de Roo, een jaarlijkse uitgebreide fanclub dag en vele andere leuke ervaringen.
Chris de Roo: “Ik weet niet wat  ik allemaal zeggen moet, maar ik wordt er stil en verlegen van”. En de aanmeldingen stromen al binnen zo mooi om te zien…