Nog geen optredens voor Jan Keizer na spoedoperatie.

jan anny marita 150Twee weken is het nu na zijn operatie, maar door de emotionele gebeurtenis is zijn stem nog niet de oude. Hij moet optredens afzeggen en dat valt de Volendamse zanger erg zwaar. Twee weken geleden is Jan met spoed geopereerd, nadat er een agressieve vorm van prostaatkanker werd geconstateerd.  

 

Zijn dochter Nelly had hem geadviseerd om naar ’n diëtiste te gaan en die vroeg Jan om ’n bloedcontrole te doen en daaruit bleek zijn PSA waarde was verdubbeld.

Jan; “Dan zit je in de malle molen van het ziekenhuis wezen. Kortom, er werd agressieve prostaatkanker geconstateerd, die zo snel mogelijk verwijderd zou moeten worden. In Gronau in het Prostate Centre Europe ben ik door Dr. Wagner geopereerd met de Da Vinci Robot. Maar voordat ik naar Gronau kon afreizen was ik mijn stem blijkbaar door emotionele gebeurtenis volledig kwijt.
Nu zijn we inmiddels twee weken na de operatie en mijn stem is nog niet de oude. Lieve mensen hopelijk nemen jullie het me niet kwalijk maar het zou onverantwoord zijn om nu te gaan optreden.
Wanneer het optreden verplaatst wordt beloof ik nog meer mijn best te doen dan ik altijd al doe”, aldus Jan.

 

De Sterrenparade wenst Jan erg veel sterkte en vooral beterschap toe!