Nieuwe single ZUS

zus-wat-ik-wilHet duo ZUS bestaat uit de zusjes Bo (19 jaar) en Kiki (17 jaar) die al enkele jaren samen op het podium staan. Beide meiden zijn dol op zingen, dansen en acteren en hebben dus al jaren podiumervaring, ondanks hun jonge leeftijd.

 

Zo speelt Bo in de musical Evita van het Brabants Muziektheater en dansen zowel Bo als Kiki in verschillende dansgezelschappen.
Ook met ZUS hebben de dames al veel podiumervaring. Zo waren ze te zien bij ZAPPLive, Fijnfisjenie café van Omroep Brabant en Toppers van Oranje. Ook traden ze op tijdens de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam en op de Havendagen in Delfzijl. Grote kans dat je dames daarnaast ook wel eens op de radio hebt gehoord.  Singles zoals ‘Zomerzon, ‘Waar ik ga’, ‘Rondjes in mijn hoofd’ en ‘Superster’ worden regelmatig gedraaid.

De live-optredens van ZUS bestaan uit een spetterende show met zang en dans, waarbij zij hun eigen nummers afwisselen met medleys van bekende hits, samengesteld door hun huisproducer Kees Tel.
Diezelfde Kees Tel is verantwoordelijk voor het arrangement en de productie van de nieuwe single ‘Wat ik wil’, die geschreven is door Colin Heikens (voormalig Mike & Colin) en Rutger Kanis.
In deze nieuwe single hebben de dames een blind-date en fantaseren zij over hoe de ideale jongen er uit zou zien. Zo heeft de ene jongen die schattige sproetenkop, de andere jongen die sexy sixpack en weer een andere die dromerige blauwe ogen. Samen zouden ze de perfecte jongen vormen!  Vanaf vandaag aan te vragen bij je favoriete radiozender.  De nieuwe single is live te horen bij in Zutphen op 9 oktober bij  Radio NL. Vanaf 14 oktober verkrijgbaar via de downloadportals en streamingsites en ook de clip zal vanaf week 41 te zien zijn bij de regionale en clipzenders.

 

Nieuwe single ZUS  “ Wat ik wil” voor het eerst live te horen op 9 oktober in Zutphen bij de Nationale Bokbierdag.