Nieuwe single release voor het duo “ De Kletskup”

kletskup-hoesfoto-ik-schreeuw-het-van-de-daken-mDe Kletskup is een Belgisch-Limburgs feest duo dat van elk feestje een waar feest maakt. Geen kroegje te gezellig of geen zaal of plein te groot. De heren maken er een party van die je de eerste dagen niet zal vergeten. De vorige single De Ballon, siddert nog na in het Belgische en Nederlandse muzieklandschap en hier zijn de heren al met de opvolger er van.

 

Bewust hebben ze deze keer gekozen voor een cover uit te brengen van het vroeger Toast nummer “Ik schreeuw het van de daken”. Het is en blijft een Nederlandstalig nummer met een heel hoog “meezing gehalte”. Het nummer word al een tijdje gebracht tijdens de live optredens en steeds zeer enthousiast onhaald door het publiek.

Wil jij ook de “feest microbe” te pakken krijgen moet je deze single zeker in huis halen. Wedden dat je hem vanaf  het tweede refreintje helemaal mee brult. We willen u echter wel waarschuwen dat hij in je hoofd gaat blijven hangen nog dagen aan een stuk.

 

De Kletskup is Roel Bloemen & Peter Pijkels.

https://www.youtube.com/watch?v=bmPZU-QMnEw&feature=youtu.be