Nieuwe single Kevin Village

kevin-village-hou-me-vast-kleinNa het grote succes van het Franstalige nummer ‘Papillon’ volgde de Nederlandse versie ‘Zoals een vlinder’. Vanaf vandaag komt zanger Kevin Village (artiestennaam van Kees van Vredegem) met een waardige opvolger. Opnieuw een Nederlands nummer met als titel ‘Hou me vast’. Voor dit nummer wist de zanger zich verzekerd van uitstekende muzikanten zoals Marieke Brokamp (viool); John Vos (bas); Matthijs Sturm (drums en percussie) en last but not least Peter Wessel (gitaar en banjo) en mede verantwoordelijk voor de arrangementen en tekst.

 

De single wordt tevens ondersteund door een professionele videoclip die werd opgenomen door Rinke Slump.

Kevin Village is geen onbekende in de muziek. Al jaren brengt de zanger prettig in het gehoor liggende kwaliteitsmuziek. De geschiedenis gaat terug naar de jaren 80 waarin diverse singles en lp’s uitgebracht werden. Daarnaast was en is hij regelmatig te gast in radio- en televisieprogramma’s. Van het nummer is ook een clip geschoten en deze is regelmatig te zien op de regionale en de clipzenders.