NIEUWE SINGLE VOOR KEVIN HEIMAN HEET ‘BAM!’

kevin-heijman-bam-1500x1500Van de Limburgse zanger en entertainer Kevin Heiman verscheen vrijdag de nieuwe  single ‘Bam!’. Voor dit nummer zocht Kevin de samenwerking op met Kees Tel, die een lekkere moderne, uptempo track voor Kevin maakte.

Met ‘Bam!’ gaat Kevin verder met zijn opmars in de muziek branche. Zijn eerdere singles ‘Jij bent de zon in m’n leven’, ‘Kom vergeet al je zorgen maar’ en ‘Wacht nog even’ werden opgepakt door vele radiozenders en  Kevin was te gast bij vele zenders om zijn singles te promoten. Ook werden de clips op YouTube duizenden keren bekeken. Voor Kees Tel reden genoeg om de samenwerking aan te gaan met de zanger uit Limburg: “Je ziet dat Kevin de laatste paar singles een enorme groei heeft mee mogen maken. Naast zijn enthousiasme en een goed team, was die groei voor mij een reden om de samenwerking aan te gaan. De track Bam! is een lekkere moderne track geworden die het prima zal doen op de radio en op de buhne”, aldus Kees Tel.

Ook de nieuwe single van Kevin zal door ABC Entertainment uitgebracht worden. De radio- en Tv promotie zal door Dennis vd Kraan van Score Promotions gedaan worden.

Bij de single zal een videoclip gemaakt worden, die spoedig zal verschijnen op YouTube en de Tv-zenders.

Om op de hoogte te blijven van alle (promotionele) activiteiten en shows van Kevin Heiman kunt u terecht op www.kevinheiman.nl, Facebook.com, Twitter.com en Instagram.