Nieuwe single Frank & Mirella.

frank-mirella-die-mooie-tijd-cdsOp 2 oktober j.l. vierden Frank & Mirella in de Roosendaalse Kring, die voor de gelegenheid tot ’n intieme nachtclub omgebouwd was, hun 45-jarig artiestenjubileum. Tesamen met collega-artiesten Marco de Hollander, Manfred, de Deurzakkers, Jacques Herb en een dolenthousiast publiek, was het volop inhaken en meezingen. Hit na hit passeerde de revue, alsof het de hoogtijdagen van Op Volle Toeren betrof.

 

Uit handen van Dries Santing van StartUp Events mochten Frank & Mirella ook nog eens een zilveren postzegel met hun eigen afbeelding ontvangen en als extra verrassing ontving Frank van collega Jacques Herb een (“langverwachte en toch uiteindelijk gekomen”) gouden plaat voor de hit De Verzonken Stad.
Maar de grootste verrassing was natuurlijk voor het massaal toegestroomde publiek, die uit handen van hun idolen, hun nieuwste single Die Mooie Tijd mochten ontvangen. De zoveelste hit in een lange rij van vele Frank & Mirella successen. En producer Manfred Jongenelis zorgt er wel voor, dat het typische, door Jack Jersey ontdekte Frank & Mirella geluid, absoluut niet verloren gaat. Luister en overtuig uzelf…