Nieuwe single Anita & Ed

 

anita-en-ed-ouwe-gekOp 30 april 2016 was het precies 40 jaar geleden dat Ed zijn eerste optreden had als toetsenist samen met Gerrie Paulusse als formatie De Edger Boys. Enige tijd later werd de band aangevuld met Anita en zodoende heette de formatie vanaf die tijd Anita en de Edger Boys. Naar aanleiding van dit jubileum is er een album uitgekomen van het tegenwoordige duo Anita en Ed getiteld: Nog lang niet klaar!

 

 

De single Roze Suikerspin van dit album heeft het erg goed gedaan. Na de drukke zomermaanden is het tijd om een volgende single van het gevarieerde album uit te brengen. Tijdens de optredens van Anita en Ed kwamen er leuke en positieve reacties op het lied: He Ouwe Gek. Als de voortekenen niet bedriegen dan wordt deze single een regelrechte knaller zoals alleen Anita en Ed die maar brengen kunnen. Het liedje is geschreven door Aad Klaris (Lodewijck van Avezaath) die in 1986 ook al eens een single heeft geschreven voor het duo getiteld: Fernando. De opname en productie is gedaan door Ed in zijn Coldhofsoundstudio. De Additional instruments, eindmix & editing is gedaan door Martin Sterken.