Nieuwe single Alwin “Jij hebt veel meer dan andere vrouwen”

alwin-jij-hebt-veel-meer-dan-andere-vrouwenZingende makelaar Alwin komt met uit met een liedje met een vrolijke boodschap “ Jij hebt veel meer dan andere vrouwen”.De Zeeuwse Zanger Alwin afkomstig uit Hoedekenskerke timmert al jaren aan de weg als zanger – entertainer. Diverse singles heeft hij al achter zijn naam staan en is een veel gevraagd artiest in Nederland en Belgie. Door zijn harde werken werd de aandacht gewekt door niemand minder dan Emile Hartkamp.

 

Deze producer bekend van de vele hits van o.a. Frans Bauer-Marianne Webber en Jannes, was aanwezig bij een optreden van Alwin en zo was het eerste contact gelegd. Emile had het optreden opgeslagen en schreef en produceerde een nummer waarin de diverse aspecten van Alwin verwerkt zijn: Sympathie – Vrolijkheid- Uitstraling-Gedrevenheid en plezier! Want als er iemand is die plezier uitstraalt in zijn optredens en interactie met zijn publiek is dat Alwin.

Een aantal weken geleden doken Alwin en Emile de studio in en gezamenlijk produceerde zij de nieuwe single ” Jij hebt veel meer dan andere vrouwen” . En het resultaat mag er wezen! Het liedje is een echte “ oorwurm” als je het eenmaal gehoord hebt, blijft je het meezingen. Er staan de aankomende maanden al diverse mooie festival optredens gepland in zowel Nederland als België, podia’s waar diverse bekende collega artiesten gezorgd hebben dat Alwin zijn nieuwe single ten gehore kan brengen bij een groot publiek.

Ook de bijbehorende videoclip is geschoten, waarin een aantal dingen waar Zeeland om bekend staat in beeld zij gebracht. Deze clip zal spoedig te zien zijn bij de bekende TV zenders en Youtube. Verder zullen de aankomende weken in het teken staan van diverse promotionele activiteiten (radio&tv).   En mag heel Nederland en België kennis maken met Alwin en zijn plezier in en passie voor zijn muziek.

 

 

Info en boekingen: Tip Top Music 06-51541749

info@tiptopmusic.nl