Nieuwe “Cd-single “Eindeloos Mooi” van Kees Versluys.

kees-versluys-cd-wallet-voorzijdeNederpop: We horen ze nog elke dag op de radio. De prachtige Nederpop liedjes van bekende zangers, duo’s en bands als Blof, Acda & de Munnick of Stef Bos. Iedereen zingt ze mee, ook al zijn deze nummers tien jaar oud of nog ouder. Bij de boekingskantoren is Kees Versluys inmiddels ook bekend door zijn covers van dit prachtige Nederpop repertoire en hij ervaart zodoende elke keer weer in het land hoe mateloos populair deze muziek nog altijd is.

 

Daar wil Kees Versluys met zijn nieuwe CD-single “Eindeloos Mooi” graag bij aanhaken. Het is alweer de derde single die uitgebracht wordt, na zijn romantische balled “Souvenir” en het zomerse “Kom Dans Met Mij”. De eerste single kreeg al veel aandacht bij de radio en de tweede single had uitstekende TV-promotie bij RTL4.

“Eindeloos Mooi” gaat over de jonge mensen die in hun schulp zijn weggedoken, geen eigenwaarde kennen en daardoor een beetje buiten de maatschappij staan. Er is altijd dat moment waarop je, als bijna volwassen jongen of meisje, je kans moet pakken, de uitdaging aan moet gaan en ook al mislukt het soms in het begin, als je ervoor gaat sta je daarna heel anders in het leven.

 Spannend:

De uitdaging aangaan is voor Kees Versluys een vast gegeven. Telkens als er een nieuw nummer wordt uitgebracht blijft het in spanning afwachten wat er met de CD-single gebeurt. De radiostations hebben de voorgaande twee nummers al op hun playlist gezet en hoe bijzonder voelt het als dat bij deze CD-single weer gaat gebeuren.

 Professioneel:

Wederom heeft de Marcel Fisser band het instrumentale deel van de track ingespeeld. De sound van de track is gemixt bij Fendalsound studios en vakkundig gemasterd bij Q-point. Dat geeft een solide basis voor een CD-single van topkwaliteit. Dan is het nu aan de luisteraars van de landelijke, regionale, lokale radiozenders om te genieten van “Eindeloos Mooi”.