Nieuwe cd-single Antonio ; De eerste smaakt goed.

antonio-de-1ste-smaakt-goed-jpg-kleinAntonio heeft een nieuwe single uit met de titel “De 1ste smaakt goed”. Het is zonder enige twijfel een dikke kroegen hit en word daar dan ook al luidkeels meegezongen. Antonio is al vele jaren bezig met zijn zang carrière en heeft al diverse hits uitgebracht zoals: “Boem boem”, “Maak me gek, gooi je haar los”, “Viva L’more” en “Geef me nog een kans”.

Antonio vond het dit keer tijd worden om een heerlijke wals op te nemen en koos voor de single “De 1ste smaakt goed” die in 1972 al eens werd opgenomen door “Johnny Jordaan”. Hij kende het nummer van Johnny Jordaan al van kind af aan omdat hij toen al veel naar de muziek van de Amsterdamse zanger luisterde.

Tijdens een optreden in Spanje in muziekcafé “De Leeuw” in Benidorm, viel het nummer zo op bij het publiek dat ze het zelfs na het eerste refrein al luidkeels meezongen. Al snel werd het idee geboren om het op single uit te brengen en er een videoclip bij te maken die de volgende dag al in het café werd opgenomen door William Ten Kate van TV Oranje Clips.

De single die is uitgebracht op Antonio’s eigen label Antonio Entertainment is vanaf nu overal te downloaden.