Mike van Dijk geeft schlagerklassieker GLANS !

mike-van-dijk-dcgMike van Dijk de sympathieke levensliedzanger die al ruim 10 jaar tekent voor de release van vele singles maar ook albums. Wie Mike van Dijk aan het werk ziet en hoort merkt snel op dat de in Enschede woonachtige zanger naast zijn immer uitstekend verzorgde voorkomen, een fijne sound en een prettige charme aan de dag weet te leggen tijdens zijn performances.

 

Na een kort uitstapje is Mike weer terug bij het platenlabel Rood-Hit-Blauw van Ronald Visch waarbij zijn nieuwe single ‘Donna Carmela Gonzales’ gereleased wordt.

“Lieve muziekvrienden, dit is echt een heerlijk nummer, ik ben er helemaal klaar voor om deze tijdens mijn optredens het publiek voor te schotelen”, zo laat Mike weten. Karl Kaspers en Amanda Hesselink hebben hun alles uit de kast gehaald om deze single van een hele fraaie en sfeerrijke videoclip te voorzien. De opvolger van ‘Oh luister toch’, ‘Ga’, ‘Adios Maria’, ‘Samen zijn we één’, ‘Zolang dat hij van mij houdt’ en ‘Nog een laatste kus’ heet dus: ‘Donna Carmela Gonzales’! De schlagerklassieker uit 1976 is in een verfrissend nieuw jasje gestoken en heeft alles in huis om uit groeien tot veel gevraagde en veel gedraaide plaat!

Website: http://www.mikevandijk.nl/

De CD single ‘Donna Carmela Gonzales’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/612284647