Marco de Hollander scoort met SterrenGala

0a2b605c82b9d4b01956d246b1d965ab_2Marco de Hollander kan terugkijken op een zeer geslaagde editie van het Hollandse ‘SterrenGala 2016’. Met een record aantal verkochte kaarten stonden zaterdag 29 oktober de grootste artiesten op het podium van de compleet uitverkochte sporthal de Vlinder te Ter Aar. Het publiek kwam uit het gehele land en de touringcars stonden rijen dik voor het complex.

 

Radio NL dj/ presentator Hessel Wijkstra zorgde tijdens de inloop van de feestavond voor gezellige muziek waardoor de sfeer er al direct in kwam. Tevens presenteerde Hessel Wijkstra op eigen professionel én humoristische manier het gala. Marco de Hollander beet het spits af met een geweldig optreden. Vervolgens was het de beurt aan Johan Heuser en Charlene. Hun hits werden door iedereen meegezongen. Daarna was het wederom aan gastheer Marco de Hollander die de bühne betrad om liedjes van zijn nieuwste album te zingen. Hij had ook een primeur voor de fans “In 2017 ga ik een groots theater concert geven in Theater Castellum te Alphen aan den Rijn, live met band” aldus de trotse De Hollander.

Er volgde geweldige optredens van De Havenzangers en Ancora. Het publiek genoot zichtbaar!
Rond 23.00 uur vond de officiële uitreiking plaats van Marco’s nieuwe album “Mooie Momenten’ door niemand minder dan Jan Keizer en Anny Schilder. Na de uitreiking verzorgde het duo een formidabel optreden met grote BZN klassiekers.
Na het legendarische duo was het aan Marco de Hollander zelf om het feest compleet op zijn kop te zetten, de sporthal veranderden in één feestende massa!

Carlo en Leo van Helemaal Hollands kwam in een warm bad terecht, het publiek zong uitbundig mee met hun grote hits.

Na afloop was Marco maar wat trots op het geslaagde gala. “Het was fantastisch. Al mijn collega’s die hier hebben gestraald en de overweldigende reacties van het publiek. Ik ben super blij!”. Volgens Marco de Hollander is het Sterrengala voor iedereen steevast een hoogtepunt.

“Ieder jaar proberen we er weer een feest van te maken en dat is ook dit jaar weer gelukt, op naar 2017!”