Marco de Hollander “Mooie Momenten”

marco-de-hollander-hoes-album-mooie-momentenOp 29 oktober presenteerde Marco de Hollander zijn nieuwste album “Mooie Momenten”. In een compleet uitverkochte sporthal De Vlinder in Ter Aar mocht de volkszanger het eerste exemplaar ontvangen uit handen van collega’s Jan Keizer en Anny Schilder.

 

Een album vol volkse gezelligheid en vele mooie levensliedjes waar Marco de Hollander zichzelf helemaal in kan vinden.  “Mooi Momenten” is geproduceerd  door Tom Peters en uitgekomen op het label NRGY Music uit Baarn.

Naast de feestknallers “Geniet Van De Zon”, “Bij Jou In Je Hart”  en de hitsingle “Samen Met Jou” wordt het album gesierd door titels als “Mooie Momenten”, “Sterren Van Liefde” en “Dans Met Mij, Corina”.

Op dit moment  gaat de Vrolijkste Volkszanger van Nederland met de single “Samen met jou” als een raket. Een wondermooie volkse single mét een boodschap. “Koester de liefde, want daar draait het om, in het leven”. Een thema dat recht uit het hart van de zanger komt.

Marco de Hollander is met vele optredens in het land, wekelijkse radioprogramma’s bij RTV Hollands Midden en SterrenNL Radio een bezige bij.