MAIKEL DOKTER – HET ACHTSTE WERELDWONDER

maikel-dokter-het-achtste-wereldwonderDe in Almelo geboren zanger Maikel Dokter debuteerde op de plaat in 2013. Dit deed hij destijds met een Nederlandstalige bewerking van ‘Après Toi’ van Vicky Leandros dat hij speciaal voor zijn Oma opnam en ‘Lieve oma’ als titel meekreeg. Vorig jaar verscheen ‘Maak nu geen licht’ van deze Twentenaar op single. Het door hemzelf geschreven liedje heeft het prima gedaan. De 30-jarige zanger gaat nu serieus werk maken van zijn carrière.

 

Hij hoopt dan ook met zijn nieuwe door Frank Verkooyen geproduceerde single, ‘Het achtste wereldwonder’, meer bekendheid in het land op te gaan doen.

Maikel, die onderdak heeft gevonden bij het jonge en vooruitstrevende platenlabel Nationale Artiesten Parade, is helemaal happy met zijn nieuwe plaat: “Ik heb mijn weg helemaal gevonden bij zowel het label als bij Frank Verkooyen, daarnaast is deze single een echte vrolijkmaker en past hierom helemaal bij mij”, zo licht Maikel toe. Met o.a. Jannes en John West in de line-up had de zanger 30 september jl. een uitverkocht huis in een theaterhotel in Almelo tijdens de officiële lancering van zijn single: “Ik ben daar enorm trots op en hoop dat ‘Het achtste wereldwonder’ zijn weg gaat vinden richting de liefhebbers en de radiozenders”, aldus Maikel Dokter.