Maakt Marco Borsato het perfecte plaatje?

marcoborsato0628marita150De afgelopen periode is Marco druk geweest met de opnamen van een nieuw televisieprogramma voor RTL4, namelijk ‘Het Perfecte Plaatje’. Zoals velen van jullie wellicht weten is fotograferen een grote hobby van de zanger en vindt hij het heerlijk om te fotograferen.

Marco; “Vaak, heel vaak, sta ik voor de camera van fotografen maar erachter staan geeft me een heerlijke ontspanning. Dat ik met die hobby mee mag doen aan dit nieuwe programma van RTL4 is me dan ook op het lijf geschreven.”

‘Het Perfecte Plaatje’ wordt gepresenteerd door Tijl Beckand en hierin nemen Marco Borsato, Winston Gerschtanowitz, Humberto Tan, Ruud Feltkamp, Heleen van Royen, Paulien Huizinga en Kim Feenstra het tegen elkaar op.
‘Het Perfecte Plaatje’ is vanaf 31 oktober te zien bij RTL4