Kelly Family ‘gekte’ in Rossum.

marita-steggink-10-dsc_5173Een daverend succes!!! Zo mag je het ( al ver van te voren)  uitverkochte evenement zeker wel noemen! Ruim 5000 mensen genoten van een geweldige avond waar de stichting St-oer verantwoordelijk voor was.  John, Kathy, Patricia en Paul Kelly (The Original Voices Of The Kelly Family)  zorgden voor wereldse taferelen in het Twentse Rossum. Vele fans, van dichtbij maar ook van heel ver,  waren gekomen naar het eigenlijk zo kleine dorp, dat even heel erg groot was!

Mensen uit o.a. Duitsland, Ierland, Engeland, Denemarken waren namelijk ook vertegenwoordigd in het Twentse Rossum. Er waren fans die al een dag eerder waren gekomen en de nacht in de auto hebben  doorgebracht. En als de poorten dan om 19.00 uur ( voor hun ‘eindelijk’) open gingen, was het rennen naar de beste plek vooraan bij het podium. Fans zongen mee, gillen bij elke toon die door The Kelly Family leden werden aangezet en zelfs tranen rolden over diverse wangen van de bezoekers.

Het voorprogramma werd verzorgd door Tineke Willems ( Harten10) en Ancora.

 

RTV OOST ;  Vandaag om 17:00 in ‘Overijssel Vandaag’,  een uitgebreide reportage over het concert!!!!

 

 

Ook zullen er beelden te zien zijn in een komende uitzending van De Sterrenparade op TV OOST.

Foto-credits Marita Steggink

 

kelly-dsp-625