Kees Tel tekent voor opname en tekst nieuwe single Crist Coppens

crist-coppensvoHij is vast niet de enige zingende slager in ons land maar zeker weten wel de enige slager die ook nog Nederlandstalige nummers op de markt brengt en dit ook al vele jaren doet. De in Veldhoven geboren- maar in het Noord-Limburgse Horst woonachtige Crist Coppens komt uit een zeer muzikale familie waarin velen een instrument bespelen of zingen.

 

Zijn vader en broers zaten bij de plaatselijke harmonie en dus sloot ook Crist zich in eerste instantie bij hen aan. Later gaat hij zingen bij een jongenskoor. Als hij jaren nadien een slagerij overneemt grijpt hij in zijn stamcafé wel eens naar de microfoon.

Jack van Raamsdonk schreef ‘Als de zon weer gaat schijnen’ voor Crist dat in 2009 als debuutsingle werd uitgebracht. Ondanks het drukke bestaan als Keurslager met daarnaast ook optredens, verschijnen vanaf dat moment diverse singles van Crist en in het najaar van 2013 zelfs het album ‘Liefde’ dat via Rood-Hit-Blauw produkties op de markt wordt gebracht. Inmiddels zijn we enkele jaren later en nu meldt de sympathieke slager/zanger zich met een nieuwe single ‘Heerlijke meid’ welke bij Kees Tel is opgenomen en geproduceerd. Een gezellige stemmingmaker met hoog feestgehalte dat de voorloper is van ‘Stralend’ het tweede album van Crist Coppens waaraan momenteel de laatste hand wordt gelegd!

De CD single ‘Heerlijke meid’  is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. En te beluisteren via de bekende streaming kanalen

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/6123116465

Meer informatie over deze Crist: http://coppens.keurslager.nl/de-zingende-slager