JURJEN KERS – ALS DROMEN ECHT BESTAAN

jurjen-kersVolkszanger Jurjen Kers, onlangs 29 geworden trouwens, lanceert met ’Als Dromen Echt Bestaan’ alweer zijn vierde single sinds dat hij in 2011 debuteerde op de plaat. De in Maarssen geboren Jurjen is al sinds zijn jeugdjaren groot muziekliefhebber. Van plaatjes draaien op een schoolfeest naar een eigen drive-in-show.

 

Samen met Dj Jean draaien in Turkije en zodra hij de techniek in z’n vingers had werd hij de vaste geluidsman van zanger Jeroen Claase. Inmiddels heeft Jurjen op tal van grote evenementen gezongen want hij is een echte allrounder gebleken.  Na de release van zijn debuutsingle ‘Onder de maan en de sterren’, nu zes jaar geleden, belandde hij in Breda in de studio van Frank Verkooyen.

 

De singles ‘Geef het een duwtje’ en ‘Zonder jou’ zijn een klinkend resultaat van een vruchtbare samenwerking met de producer welke uiteindelijk heeft geleid tot veel radio aandacht en televisieoptredens voor Jurjen. “Zonder jou’ is super ontvangen in het land”, zo laat hij weten. 27 augustus jl. vond in zijn woonplaats alweer de tweede editie plaats van  Jurjen Kers & Friends dat wederom een groot succes was en nu is het tijd een nieuwe single: ‘Als Dromen Echt Bestaan’. Het idee om een oude hit van Tom Jones in een vlot,dansbaar en aanstekelijk jasje te steken, kwam van Frank Verkooyen. De feestelijk meezinger/kroegenplaat, door Femke Reuvers van Nederlandse tekst voorzien, verschijnt via Nationale Artiesten Parade.