John Coenen & Vrun zingen Het Kleureleed (Oranje is de Kleur)

johncoenenenvrunhetkleureleedwebsiteErwin, Huub Adriaens, Saskia Theunisz en Angelina Meijer komen samen met John Coenen bij elkaar en nemen “Het Kleureleed” op. Het is lied is bedacht door Jo Koopman, mede organisator van Huub feest Op Volle Toeren tijdens Oranje Zingt Zuid en op dit moment samen met Henk Westbroek en Raymond van Hoorn bezig een groot festival op te zetten met Tolerantie.

 

Prominente namen als Jan van Zanen (Burgemeester Utrecht), Niels Walboomers (Managing Director Sony/ATV), Gijs Staverman en Wim van Limpt (directie Bumra/Stemra) zitten hier in het comité van aanbeveling. Meer informatie: www.tolereer.nl.

Koopman was met vakantie toen hij dacht aan zijn Nederland maar hoe mooi het leven is. Het is een vrolijk lied geworden en Jo Koopman en John Coenen zijn blij met het eindresultaat. John Coenen was gelijk enthousiast en maakte een arrangement met de accordeon van Ludy van Dijk.

Bijzonder zijn de artiesten die samen kwamen om met John Coenen, zelf bekend van The Press en The Walkers en nummers zoals de Alpen Express en Viva Tirol, het nummer op te nemen. Zo wist Erwin eerder de Ahoy te vullen, vertolkt Angelina geregeld het Maastrichtse Volkslied als MVV een thuiswedstrijd speelt, bekend van De Lempkes, en is Huub Adriaens bezig met de derde editie van Oranje Zingt Zuid dat jaarlijks op de Markt in Maastricht plaatsvindt en zelf volkszanger is. Release en promotie worden verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.