Jeffrey Peters komt weer bij je terug

jeffrey-1400-x-1400De 44 jarige Jeffrey Peters uit het mooie Nijmegen die al vanaf zijn zesde levensjaar bezig is met muziek lanceert zijn nieuwe single. Hij ging als kleine jongen vaak met zijn vader mee naar optredens en repetities van zijn band en daar is het allemaal begonnen. Een aantal jaren later speelde Jeffrey Peters in de schoolband als bassist en zanger zo is Jeffrey zijn muzikale carrière begonnen. 

 

Maar het werd allemaal steeds professioneler en het smaakte naar meer zo speelde Jeffrey onder andere in de  bands Spirit en in de Magic ShowBand.
Nu als solo zanger brengt Jeffrey zijn vierde single uit genaamd “Ben Zo Weer Bij Jou Terug” een lekker uptempo single met een vleugje country erin. De roots van Jeffrey liggen ook bij country en dat past goed bij hem. Hij beschrijft in zijn single zijn liefde voor het vak en dat hij trouw is aan zijn vriendin. Jeffrey Peters heeft gekozen om alles in eigen beheer te houden en brengt zijn single uit onder zijn eigen label Peters Music.
https://www.facebook.com/JeffreyPetersZangerEntertainer/   of op mijn site http://www.jeffrey-peters.nl