Jack van Raamsdonk, Krachtig, Dampend, Energiek en Swingend !

jack-van-raamsd-langeJack is Back! Jack van Raamsdonk gaat al zo’n 40 jaar mee in het muziekvak. Als drummer en zanger scoorde hij menig hit en als producer, tekstschrijver en componist  gaf hij inmiddels al vele visitekaartjes af in muziekland. Bekend als solo artiest met een kleine 20 soloalbums op zijn naam, maar ook deel uitmakend van o.a. Exit, Het Woonwagen Duo en de Hollandio’s. 

 

Naast de volkse muziek die hij al jaren zingt kwam Jack op het idee om terug te gaan naar hoe het ooit begon. Zo werd “Back To The Roots” een concept waar hij in iedere zaal en kleine kroegen avondvullend zijn liedjes zingt. Liedjes die hijzelf mooi vind van artiesten en die hij ook zo waardeert! Van Bolle Jan tot de Golden Earring.

‘Lange hete nacht’ is de titel van Jack ’s nieuwe single. Krachtige, dampende, energiek en swingend en geproduceerd in de sound die hem momenteel zoveel succes oplevert in Nederland maar ook in België, Duitsland tot zelfs in Spanje. Het is een Nederlandstalige versie van ‘Baby makes a blue jeans talk’ van Dr. Hook uit 1982. Het rauwe stemgeluid wat Jack vaak verborgen moest houden bij het volkse repertoire, gaat hij nu gebruiken in zijn nieuwe concept. Samen met zijn vaste team Rood-Hit-Blauw produkties, Score Promotions, Manfred Recordings en zijn eigen Back To The Roots-band, gaat hij gas geven als nooit  tevoren: Jack is dus back!

Meer informatie over deze zanger is te verkrijgen via: http://www.jackvanraamsdonk.nl/

De CD single ‘Lange hete nacht’  is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms.

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/612311646