‘Wat is het leven zonder liefde’ sprankelende nieuwe single van Wilbert.

wilbertSinds 2014 is een prettige samenwerking tot stand gekomen tussen Wilbert Pigmans en JC-Event/Records van Jolanda Clement. Voor de vaste huiszanger van de befaamde skihut in Rotterdam, betekende dit dat zijn muzikale carrière nieuw leven werd ingeblazen. Twee prima platen leverde de Bossche zanger sindsdien af: ‘Je leeft maar één keer’ en zijn eerder dit jaar verschenen lentesingle ‘Dansend door de Griekse nacht’.

 

Zijn samenwerking met JC-Records wordt dit najaar verder geconti-nueerd met de release van een nieuwe single die ‘Wat is het leven zonder liefde’ als titel gaat krijgen.

De 24-jarige zanger bezocht op jeugdige leeftijd al de releaseparty’s van diverse artiesten en daarnaast ontstond destijds ook al zijn interesse voor licht en geluid. Hiermee legde hij de basis voor zijn latere carrière in de muziek. De wens om een eigen single uit te brengen nam alleen maar toe maar ook bekwaamde hij zich op de techniek waardoor Wilbert in eerste instantie de lichtshows gaat verzorgen bij een geluidsbedrijf. ‘Meisje uit mijn dromen’ is de allereerste plaat die van de Bosschenaar van de persen rolt. Dit zou de opmaat betekenen voor de release van een album en diverse singles in de jaren die volgen. Wilbert zette zichzelf op de muziekkaart van ons land en wordt ondertussen als artiest alom gewaardeerd.

Wilbert ’s nieuwe single ‘Wat is het leven zonder liefde’ die naar verwachting vanaf medio oktober verkrijgbaar is, komt via JC-Records op de markt terwijl zoals vertrouwd Jolanda Clement tekent voor de plug en promotie ervan. De vrolijke, sprankelende, zeer aanstekelijke en veelbelovende track is door insiders nu al gebombardeerd tot dé allerbeste van Wilbert..! Kortom het is uitkijken naar de release van deze heerlijke meezinger.